Pompe de caldura aer/apa : EASY MASTER

Calculator pret pompa de caldura

Catalog produse interactivEasy Master

Documente tehnice: Pompe de caldura aer/apa Easy Master

Date tehnice EasyMaster

Pompa de caldura Easy Master reprezinta o excelenta alegere raport pret/performanta. Ideal pentru uz rezidential cu puteri cuprinse intre 10,6 KW si 30,8 KW.

Aceasta pompa de caldura este conceputa in sistem split si este alcatuita dintr-o unitate exterioara compusa dintr-un ventilator ultra-silentios si vaporizator. Unitatea se instaleaza in afara cladirii pe cat posibil pe partea insorita si fara obiecte care sa impiedice circulatia aerului. Unitatea interioara, este compusa din compresor, condensator si alte componente si se instaleaza in spatiul tehnic din interiorul cladirii.

Compresorul Sanyo utilizat este de inalta calitate, cu zgomot redus si robust. De asemenea echipamentul confera, in configuratia sa de baza, caracteristicile esentiale: tehnologia avansata a controlului electronic a injectiei lichidului de racire, un sistem de control equiterm, si - specific acestui brand - toate componentele sunt de la producatori de prestigiu din lume.

Diferenta dintre sistemul controlat digital si cel de tip standard cu valva de expansiune este substantiala si ar putea fi comparata cu diferenta dintre un carburator si a injectiei de carburant controlata de computer la o masina.

Date Tehnice pompa de caldura EasyMaster