Pompe de caldura aer/apa : AIR MASTER AKU

Calculator pret pompa de caldura

Catalog produse interactivAir Master AKU

Documente tehnice: Pompe de caldura aer/apa Air Master AKU

Date tehnice AirMaster AKU

Pompa de caldura Air Master AKU este gama de top a pompelor de caldura aer/apa.

Seria ZH de la compresorul Copland are un factor de caldura mai mare si o gama mai larga de utilizare, in comparatie cu seria standard a compresoarelor ZR. Acest lucru permite ca pompa de caldura sa functioneze eficient chiar si la temperaturi joase (mai scazute de -18°C).

Aceasta pompa este compusa din doua parti-unitatea exterioara (vaporizatorul) si unitatea interioara (pompa de caldura). versiunea AKU, avand rezervorul de 180 l inlocuieste toata camera centralei termice pe o suprafata de 0,36 mp, instalarea ei facandu-se foarte usor si rapid. Unitatea de control supravegheaza tot sistemul de incalzire si il raporteaza la temperatura exterioara.

Calitatea superioara a compresorului seria ZH de la Copland, a preincalzitorului apa calda, a fost imbunatatita  prin includerea a doua obtiuni: mod racire, expansion card, ceea ce a facut ca aceasta pompa de caldura sa fie o oferta extraordinara de confort si fiabilitate.  

Caracteristici standard:

-       compresor ermetic montat pe placa anti-vibratie;
-       rezervorul de apa calda cu o capacitate de 180l;
-       rezistenta electrica integrata;
-       gama completa de functii de control, de protectie si siguranta;
-       imbunatatirea sistemului de auto-decongelare cu vapori fierbinti;
-       panou electric incorporat cu intrerupatoarede siguranta pentru toate componentele si controalele HDO (protectie compresor la supraincalzire, dispozitiv de curenti reziduali, sigurante pentru rezistentele electrice si pompa de circulatie sistem interior de incalzire);
-       control equiterm (functie de temperatura exterioara);
-       unitate exterioara verticala sau orizontala.

Date tehnice pompa de caldura AirMaster AKU