Cazane pe peleti : CAZAN PE PELETI CU BOILER DIN INOX INCORPORAT CENTROMETAL TIP EKO-CKB P 20-50

Calculator pret pompa de caldura

Catalog produse interactivCazan pe peleti cu boiler din inox incorporat CENTROMETAL tip EKO-CKB P 20-50

EKO - CKB P  (20 - 50) - cazan pe peleti din otel de inalta calitate cu boiler pentru acm incorporat. Boilerul de acm imersat in apa cazanului face acest produs interesant deoarece garanteaza o temperatura constanta a acm.

Functionarea automata a acestui mini sistem de incalzire cu peleti ofera un inalt grad de confort utilizatorului final. Din punct de vedere al confortului acest tip de cazan este comparabil cu un cazan pe gaz sau pe motorina.

Caracteristicile cazanului EKO-CKB P

Cazan cu 3 drumuri de gaze arse si cu o camera de combustie special proiectata pentru o functionare de inalta eficienta. Camera de combustie este confectionata din otel de inalta calitate.

Boilerul pentru preparare acm este din otel inoxidabil de inalta calitate ceea ce garanteaza o apa calda cu o igiena ridicata. Pozitionarea lui in apa cazanului permite incalzirea intregii cantitati de acm intr-un timp foarte scurt.

Acest sistem nu necesita pompa aditioanala pentru incalzirea acm din boiler ca in cazul instalatiilor cu boiler separat.

Cazanul este controlat de un panou de comanda digital care activeaza si dezactiveaza automat sistemul. Ventilatorul si aprinzatorul electric instalat in interiorul arzatorului, comandate de panoul digital, aprind automat peletii si tin focul aprins. Astfel incalzirea cu acest tip de cazan devine foarte confortabila pentru utilizator.

Tancul pentru peleti poate avea capacitate de 0,33 mc sau 0,8 mc.

Conectarea cazanului la sistemul de incalzire interior poate fi facuta direct sau prin intermediul unui acumulator de caldura.

Timpul de curatare depinde de puterea nominala a cazanului si de calitatea peletilor si trebuie facuta dupa fiecare golire a tancului cu peleti.

 

Optional - Cazanul poate fi livrat cu un set special pentru functionarea cu lemne in caz de urgenta.

Setul consta in: usa inferioara pentru lemne, schimbator de caldura, ventil termic de siguranta si regulator de tiraj.

Trecerea cazanului de la functionarea cu peleti la functionarea cu lemne se face prin inlocuirea usii inferioare cu tot cu arzator cu usa inferioara pentru lemne si conectarea acesteia din urma la regulatorul de tiraj.