Cazane pe lemne : CAZAN PE LEMNE DE INALTA EFICIENTA CENTROMETAL TIP BIOSOLID 17, 26, 34 KW

Calculator pret pompa de caldura

Catalog produse interactivCazan pe lemne de inalta eficienta CENTROMETAL tip BioSolid 17, 26, 34 kW

BioSolid (17 - 34 kW) - cazan din otel special conceput pentru functionarea cu lemne.
Acest produs este caracterizat de o emisie foarte joasa de CO si de o eficienta foarte ridicata de pana la 86%. Camera de combustie mare da posibilitate utilizatorului sa arda bucati de lemn cu o lungime de pana la 500 mm (modelele 26 si 34 kW) si 330 mm (modelul de 17 kW). Cazanul este dotat din fabrica cu panou de comanda digital . Poate fi instalat cu sau fara acumulator de caldura.


Caracteristicile cazanului BioSolid

Cazan pentru apa calda din otel, pentru functionare cu lemne, cu putere nominala de 17, 26 si 34 kW.
Camera de combustie placata cu caramida refractara asigura o eficienta foarte ridicata de pana la 86% , ceea ce face acest cazan economic.
Usa mare pentru incarcare , pozitionata in partea de sus a cazanului, este special conceputa pentru a putea utiliza bucati mari de lemn dar si pentru o curatare si o intretinere usoara.
Daca este necesar in cazan poate fi montat un sistem de protectie termica (schimbator de caldura pentru racirea cazanului) in racordurile special pregatite.
Se livreaza precablat cu carcasa si izolatie si cu panou de comada digital care comada modul de functionare al ventilatorului si pompa de circulatie.

 

Tabel_Cazan_pe_lemne_de_inalta_eficienta_CENTROMETAL_tip_BioSolid