Cazane pe lemne : CAZAN PE LEMNE CU BOILER PENTRU ACM INCORPORAT CENTROMETAL TIP EKO-CKB 20-50 KW

Calculator pret pompa de caldura

Catalog produse interactivCazan pe lemne cu boiler pentru acm incorporat CENTROMETAL tip EKO-CKB 20-50 kW

EKO – CKB  (20 - 50 kW) - cazan din otel cu boiler pentru acm incorporat,  special conceput pentru a functiona cu lemne, peleti, combustibil lichid sau gaz metan. Face parte din familia de cazane EKO-CK. Boilerul de acm imersat in apa cazanului face acest produs interesant deoarece garanteaza o temperatura constanta a acm.
Acest produs poate fi usor recunoscut prin modernul sau design.

Caracteristicile cazanului EKO-CKB

Cazan cu 3 drumuri de gaze arse si cu o camera de combustie special proiectata pentru o functionare de inalta eficienta.
Boilerul pentru preparare acm este din otel inoxidabil de inalta calitate ceea ce garanteaza o apa calda cu o igiena ridicata. Pozitionarea lui in apa cazanului permite incalzirea intregii cantitati de acm intr-un timp foarte scurt.
Acest sistem nu necesita pompa aditioanala pentru incalzirea acm din boiler ca in cazul instalatiilor cu boiler separat.
Camera de combustie este confectionata din otel de inalta calitate.
Usile sunt mari si camera de combustie special conceputa pentru alimetarea cu lemne de mari dimensiuni, dar si pentru o usoara curatare si intretinere.
Are incorporat un termostat pentru comanda pompei de circulatie.
Corpul cazanului este livrat separat de carcasa si izolatie ceea ce face sa fie usor de transportat si asamblat cu un risc redus de distrugere.
Standard cazanul se livreaza cu termometru, set de curatare si tava pentru cenusa.  

 

Tabel_Cazan_pe_lemne_cu_boiler_pentru_acm_incorporat_CENTROMETAL