Cazane pe lemne cu gazeificare : CAZAN PE LEMNE CU GAZEIFICARE CENTROMETAL TIP BIO-TEC 25 – 45 KW

Calculator pret pompa de caldura

Catalog produse interactivCazan pe lemne cu gazeificare CENTROMETAL tip Bio-Tec 25 – 45 kW

Bio - Tec (25 - 45 kW) - cazan cu gazeificare din otel ,special conceput pentru functionarea cu lemne.

Acest produs are o eficienta foarte ridicata datorita functionarii pe principiul gazeificarei care asigura o ardere completa a lemnului. Camera de combustie mare da posibilitate utilizatorului sa arda bucati de lemn cu o lungime de pana la 550 mm. Perioada de combustie este foarte mare de pana la 12 ore functie de cererea de caldura (la o singura incarcare). Cazanul este dotat din fabrica cu panou de comanda digital pentru reglarea functiilor cazanului. Cazanul trebuie instalat cu acumulator de caldura si ventil termic cu 3 cai pentru protectie.

Caracteristicile cazanului Bio - Tec

Cazan pentru apa calda din otel special proiectat pentru functionarea cu lemne (continut de umiditate lemene < 25%).

Principiul gazeificarii asigura o ardere completa a combustibilului si reduce perioda de curatare la minimum (depinde de calitatea lemnului si de timpul de utilizare al cazanului).

Constructiv cazanul este prevazut cu un canal de fum pozitionat deasupra camerei primare care prin intermediul ventilatorului aspira fumul care iese din cazan atunci cand utilizatorul doreste sa incarce cazanul in timpul functionarii.

Camera de combustie este generoasa si este prevazuta cu 3 usi mari prin intermediul carora utilizatorul poate introduce bucati mari de lemn si poate curata si intretine usor cazanul.

A treia usa a cazanului pozitionata in partea de jos a camerei primare da posibilitatea utilizatorului sa initieze focul foarte confortabil si sa curate cenusa din camera primara foarte usor.

Deasemeni camera primara este protejata cu placi de metal care in caz de uzura pot fi inlocuite.

Se livreaza precablat cu carcasa si izolatie ,cu panou de comada digital si termostat de ambient care indica utilizatorului momentul cand trebuie sa incarce din nou cazanul.

Regulatorul cazanului comanda procesul de ardere, pompa de circulatie a primului circuit (cazan - acumulator), pompa de circulatie a circuitului de incalzire (acumulator - radiatoare), pompa de circulatie a circuitului de preparare acm si informeaza utilizatorul atunci cand este necesara o noua incarcare cu lemne, prin intermediul termostatului de camera.

 

Tabel_Cazan_pe_lemne_cu_gazeificare_CENTROMETAL