Cazane pe peleti : CAZAN CU DOUA CAMERE DE COMBUSTIE ( LEMN + PELETI ) CENTROMETAL TIP CENTROPLUS 25-50 KW

Calculator pret pompa de caldura

Catalog produse interactivCazan cu doua camere de combustie ( lemn + peleti ) CENTROMETAL tip CentroPlus 25-50 kW

CentroPlus  (25-50 kW)  - cazan din otel cu doua camere de combustie, una pentru lemne si una pentru peleti. Cazanul poate functiona cu lemne ca prim combustibil, iar printr-o simpla apasare pe buton va sti sa porneasca automat arzatorul pe peleti atunci cand lemnele din cazan au ars si nu mai pot sustine temperatura ceruta de instalatie. Deasemeni poate functiona doar cu lemne sau doar cu peleti.

Aceasta mini instalatie este controlata de un regulator digital si de un regulator de tiraj atunci cand functioneaza cu lemne.

Functionarea cu peleti este automata si ofera un inalt grad de confort utilizatorului final. Din punct de vedere al confortului, cand functioneaza cu peleti, acest tip de cazan este comparabil cu un cazan pe gaz sau pe motorina.

 

Caracteristicile cazanului CentroPlus

 

Cazan cu doua camere de ardere fiecare cu 3 drumuri de gaze arse special proiectate pentru o functionare de inalta eficienta. Camerele de combustie sunt confectionate din otel de inalta calitate.

Cazanul este controlat de un panou de comanda digital care activeaza si dezactiveaza automat sistemul atunci cand functioneaza pe peleti si de un regulator de tiraj in combinatie cu regulatorul digital atunci cand functioneaza cu lemne. Ventilatorul si aprinzatorul electric instalat in interiorul arzatorului pe peleti, comandate de panoul digital, aprind automat peletii si tin focul aprins. Astfel incalzirea cu acest tip de cazan devine foarte confortabila pentru utilizator. Cand functioneaza cu lemne aprinderea lemnelor va fi facuta manual de utilizator.

Tancul pentru peleti poate avea capacitate de 0,33 mc sau 0,8 mc.

Conectarea cazanului la sistemul de incalzire interior poate fi facuta direct sau prin intermediul unui acumulator de caldura.

Timpul de curatare atunci cand functioneaza cu peleti depinde de puterea nominala a cazanului si de calitatea peletilor si trebuie facuta dupa fiecare golire a tancului cu peleti.